HŰHA

Ez már kellemetlen, durva dolgot állít édesanyjáról Weisz Fanni

A csinos modell hamarosan férjhez megy, ám egy véget nem érő családi háború beárnyékolja a boldog készülődést.
  • Szerző: ripost

Dúl a háború Weisz Fanni családjában, miután a modell úgy döntött, nem hívja meg édesanyját az esküvőjére, ráadásul Ágnes asszony egy nyílt levélben vádolta aljassággal Fanni vőlegényét.

A modell ezt már nem tudta elnézni édesanyjának, és bár a nyílt levélre nem kívánt reagálni, egy sokatmondó, szerelmével közös képpel jelezte, hogy Péterrel akkor is összeházasodnak, ha az egész világ összeesküszik ellenük.

Habár a rajongók nagy része Fanni pártját fogja, mégis vannak, akik szerint meg kellene bocsátania édesanyjának azért, ahogy viselkedett vele.

Egy ötgyermekes édesanya ilyen jellegű kérésre válaszolt Fanni, jóllehet, nem éppen hízelgő hangnemben nyilatkozott meg az édesanyjáról.

"Ha te is úgy bánnál a gyermekeiddel, ahogy ő velem, ők sem keresnének téged! Szomorú, de ez az igazság. (...) Hidd el, én sajnálom a legjobban, és szégyellem magam miatta" - fogalmazott Fanni.

Fanni és Péter napokon belül összeházasodnak, ezek után viszont már csak az a kérdés, hogy vajon sikerül-e addig anyának és lányának békét kötnie?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?