HŰHA

Ez igen: Hatalmasat kaszál Bea asszony

Gáspár Bea élete egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy hosszú évek tervezgetése után október elején végre fogadhatja vendégeit az első borvacsoráján.
  • Szerző: Buster

Gáspár Bea végre kibújt ura árnyékából és kőkeményen belevágott a bizniszbe. Egyelőre ugyan havonta csak egyszer főz majd a borvacsoráin. Ha viszont továbbra is ekkora marad az érdeklődés és alig 24 óra elfogy mind a 45 hely férőhely a lakásétteremben, könnyen lehet, hogy többször is a tűzhely mögé áll majd. Az első jelek szerint már most dől a pénz Beához.

Bea egyáltalán nem méri drágán az ételeit, hiszen a személyenkénti 15.900 forintos ár nem haladja meg, sőt talán alul is múlja egy közepes színvonalú ötfogásos vacsora árát. Ráadásul az árban benne foglaltatik az üdítő és a borfogyasztás csakúgy, mint az egy-egy stampedli minőségi pálinka ára. Ehhez jön még, hogy a vendégek szórakoztatásáról maga Gáspár Győző gondoskodik majd, de Evelin és Virág is segédkezik majd a vacsorán, továbbá a család két barátja is részt vesz az előkészületekben. Az eseményen egyszerre 45 fő vehet részt, így könnyen kiszámítható, hogy Bea asszony eseti bevétele 715 ezer forintra rúg.

De hogy ebből az összegből mennyi is marad a sztárséf zsebében, azt megtudhatja a %RIPOST% napilap hétfői számából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?