HŰHA

Ez elképesztő: Ezért maradt le saját tárgyalásáról Lópici Gáspár fia

Péter éppen a beszédét fogalmazta, amikor lapunktól értesült, hogy megvan a másodfokú ítélet. A férfi "időhurokba" került.
  • Szerző: Buster

Szilágyi István fiát másodfokon is bűnösnek találták édesapja megverésében, így helyben hagyták az első fokon kiszabott két év hat hónap fegyházbüntetést, melynek végrehajtását három évre felfüggesztették. A bíróságon ugyanakkor sem az idős színész, sem pedig Péter nem jelentek meg. A %% megkereste a fiút, aki egészen meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy mit szól a jogerős ítélethez.

"Azt a büdös élet…! Ma volt a tárgyalás? Én frankón arra készültem, hogy szerdán lesz. Itt olvasgatom az iratokat és készülök a beszédemmel, mert el akartam mondani a bírónak, hogy milyen jogsértéseknek voltam elszenvedője a fogva tartásom alatt.

Úgy látszik, időhurokba kerültem.

Más magyarázat nem lehet, hiszen két hónapja egy kortyot sem iszom”

- mondta lapunknak Péter, aki örömmel mesélt új életéről, és azt is elárulta, hogy van most az édesapja.

"Apám is ott akart lenni a bíróságon, de ő is szerdára emlékezett, szóval elment ügyeket intézni. Megpróbálja megszerezni a filmjei után neki járó jogdíjakat, mert ezekkel korábban sosem foglalkozott. Én ennek nagyon örülök, na nem a pénz miatt, hanem mert visszatért belé az élet. Szinte már táncol a konyhában. Kezdünk kicsit egyenesbe jönni. Nekem is lett munkám. Igaz, nem operatőrként, hanem közmunkásként dolgozom, de kivárom a lehetőséget, addig pedig legalább kondiban tart a fizikai meló”

- mesélte Péter.

És ezeket olvastad már?