HŰHA

Ez eldőlt: A Jimmy-dalok szerzői beperlik Pintér Tibort

Szóhoz sem jutottak a Jimmy-dalok szerzői, amikor megtudták: Pintér Tibor újabb előadásokra árulja a jegyeket. Nem tûrnek tovább!
  • Szerző: Buster

Soha nem látott szemtelenség, amit Pintér Tibor megenged magának! Ezt gondolják azok a szerzők, akik már a két hónappal ezelőtti két előadásra is csak azért bólintottak rá, mert nem akarták, hogy a Jimmy-musicalben szereplő művészek munkája kárba vesszen, és a jegyet váltó rajongók csalódjanak. Igen ám, de Pintér Tibor országos, határokon átívelő turnéra indul a musicallel.

Két budapesti, egy mórahalmi és két szlovákiai előadást hirdet úgy, hogy azokra nem kért és nem is kapott engedélyt. Joós István a Magneoton Music Group igazgatója képviseli a szerzőket az ügyben, akitől megtudtuk, jogi lépéseket terveznek.

"Konkrétan arról van szó, hogy Pintér Tibor, ahogyan a premier előtt is, kényszerítőzik a jogtulajdonosokkal, de most biztosan nem engednek a nyomásnak.

Ezzel egy olyan folyamat indulhatna el, ami az egész iparágra nézve káros lehet.

Ha Pintér megtehetné, hogy büntetlenül, kénye-kedvére használja mások szellemi termékeit, azzal zöld utat adnánk másoknak, akik az egyenesség helyett a csalást és átverést választanák boldogulásuk útjául”

-  kezdte a %% napilap szerdai számában a zenei szakember, aki lap hasábjain hosszabban fejtegeti a színészre váró következményeket.

És ezeket olvastad már?