HŰHA

"Ez egy csoda" - most először láthattuk Meghan és Harry babáját

A boldog szülők szerdán mutatták meg a kicsit, akiről néhány szót is szóltak.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg első közös gyermeke hétfőn látta meg a napvilágot, de szerda délután álltak a babával a nyilvánosság elé.

Sussex hercegi párjának megjelenése miatt az egész világ lázban égett, a büszke szülők pedig boldogan mutatták be kisfiukat, miután Meghan hercegné életet adott a gyermeknek egy londoni kórházban.

A szülők a gyermeket „a mi kis örömcsomagunk”-nak neveztek. A család először a Windsori kastélyban állt nyilvánosság elé. A kisfiút meghatott édesapja hozta a kamerák elé, míg az anyuka boldogan figyelte a párost. Meghan hercegné több mint egy hónapja most először állt a nyilvánosság elé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex introduce their new son to the world #babysussex #royalbaby @sussexroyal #harryandmeghan

This Morning (@thismorning) által megosztott bejegyzés,

Mindketten nagyon boldognak tűntek, nevetgéltek és egymást nézték beszéd közben, Harry herceg pedig többször is lopva nézett alvó kisfiára. Meghan fel is szólalt:

„Ez varázslat, ez egész elképesztő. A kicsi olyan, mint egy álom, úgyhogy ez különleges pár nap volt. A világ két legjobb fiúja az enyém, szóval nagyon boldog vagyok. A kicsi nagyon édes és igazán nyugodt.”

Mire mindketten felnevettek és Harry azt mondta: „Fogalmam sincs honnan örökölte.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan and Harry (@meghan_and_harry) által megosztott bejegyzés,

Kérdésre válaszolva Meghan hercegné azt is elárulta, hogy még nem találták ki, ki legyen a kicsi dadája. Harry hozzátette, hogy mindenki azt mondja: az első két hétben nagyon sokat változnak a babák, ezért most az első hónapban figyelik a kicsi változásait. „Ahogy kinéz, az minden nap változik, szóval ki tudja” – mondta a büszke apuka, aki azt állítja, hogy szülőnek lenni csodálatos. „Még csak két és fél, három nap telt el, de el vagyunk ragadtatva attól, hogy megszületett a mi kis örömcsomagunk.”

A királynővel és Fülöp herceggel való találkozásról Meghan azt mondta, hogy Edinburgh hercegével már véletlenül összefutottak a folyosón, de csodás lesz a kicsit az egész családnak bemutatni. Az igen örömteli hangulatban lévő Harry pedig még viccelve hozzátette, hogy a kicsinek „már most van egy kis arcszőrzete, csodálatos” – írja a Daily Mail.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?