HŰHA

Ez aztán a meglepetés, örömhírt jósolt férje tenyeréből Demcsák Zsuzsa

A tévést határtalanul boldoggá teszi a friss házassága, ezért az ittas vezetés miatti előállítás sem tudja letörni a kedvét.
  • Szerző: Ripost

Demcsák Zsuzsa kiolvasta férje tenyeréből, hogy egy lánygyermekük fog születni. Előtte azonban egy hindu és egy magyar esküvőt is szeretnének tartani, utóbbit még az idén.

Május végén a Bors jelentette be, hogy a műsorvezetőt az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt eltalálta Ámor nyila, és meghosszabbítva a trópusi kalandot, rögtön férjhez is ment indiai szerelméhez. A tévés csak úgy sugárzik a boldogságtól, amit még a nemrégiben történt ittas vezetés miatt való előállítása sem tud beárnyékolni. A lap a leánykérésről és az esküvőről is kifaggatta a tévést.

„Lesz kinti, hindu, és itthoni, magyar esküvőnk is. Utóbbit még idén szeretnénk megtartani, a hindut azonban csak jövőre. Kri­shannak ugyanis meghalt az anyukája, és az egyéves gyászidőszak alatt nem lehet ünnepelni" – árulta el a műsorvezető, akit párja a szállodai szobában, halk zenei aláfestéssel, egy szál vörös rózsával és csillogó karikagyűrűvel kért feleségül. Zsuzsa örömében egyből értesítette a családját telefonon a nagy eseményről, de elsőre nem a várva várt fogadtatást kapta a szeretteitől: először senki sem akart hinni neki.

„Egy pillanatig sem féltem ettől az egésztől, mert minden olyan magától értetődő. Na­gyon boldog vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy ez megadatott ne­kem. Azt gondolom, most vagyok biztonságban és megérkeztem »a Férfi« mellé. Krishan egészen máshogy, nagyon szépen viselkedik és gondolkodik a nőkről, tanulhatnának tőle a férfiak. Nagyon komolyan gondolja az egészet, és mindig érezteti: az ő életében egyetlen házasság és egyetlen feleség van és lesz, és mostantól kezdve mi örökké együtt leszünk" – mondta Demcsák Zsuzsa.

Ilyen idilli elképzelésben és szerelemben pedig nem is csoda, ha az ember tíz centivel a föld fölött jár, főleg, hogy Zsuzsa indiai férje számára a legfontosabb, hogy a nő gyerekeivel is jól kijöjjön.

„Már többször »találkoztak« telefonon, tökéletes a kommunikáció a gyerekeim és a párom között, és hát a gyerekeim örülnek, hogy az anyukájukat boldognak látják” – sóhajtott elégedetten a tévés.

„Tudok tenyérből olvasni, s egy közös lánygyermeket láttam Krishan tenyerében, aminek semmi akadályát nem látom. Nem félek a kultúrák keveredésétől és a neveléstől sem, ugyanis a férjem és a családja is tökéletesen alkalmazkodik az európai kultúrához. Semmiféle megkötés, bigottság nem jön szóba" – tette hozzá a szerelmes tévés, aki a lapnak azt is elárulta, azt szereti legjobban a párjában, hogy elfogadja őt úgy, ahogy van, minden hibájával együtt.

És ezeket olvastad már?