HŰHA

Ez a 85 millió megmentené: Durva adósságcsapdában a magyar sztár

Ennyiért kínálja eladásra impozáns ingatlanját Bíró Ica, hogy adósságaitól szabaduljon...
  • Szerző: Ripost

Eladó egy 118 m2-es felújított félemeleti lakóingatlan Buda központjában a SZÉLL KÁLMÁN tér közvetlen szomszédságában, három kerület (I. II. és XII.) találkozásánál, kiváló közlekedéssel. TULAJDONOSTÓL!” – jelent meg a hirdetés az egyik ingatlanportálon. A „TULAJDONOS” pedig az egykori metál lady, Bíró Ica.

A ma már fitneszladyként ismert, hajdani modell tizenhárom évvel ezelőtt adósságcsapdába került, és azóta sem szabadul a hitelezőitől. Annak idején több tízmilliós hitelt vett föl, hogy két lerobbant lakást vásároljon, és ott rendezze be a szépségklubját. A banki törlesztőrészlete azonban az egek­be szökött, nem tudta tovább fizetni.

-Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant, hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idő után eladta a tartozásomat egy faktoring cégnek, ahol első körben a duplájára nőtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem – panaszolta korábban a Borsnak.

Ica jelenleg is azért küzd, hogy a tulajdonában lévő három ingatlanból ne vigyék el az összeset, mert sajnos erre is van esély. Úgy akarja – többek között – kifizetni a faktoring céget, hogy értékesíti az egyik ingatlanát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?