HŰHA

Exkluzív részletek: így viselkedett a magyar tetoválóval a világsztár

Borbás Róbert készítette Jason Momoa tetoválását Budapesten.
  • Szerző: sv

Különleges élménnyel gazdagodott az a magyar tetoválóművész, aki pár napja elkészíthette a Trónok harca, és az Aquaman mozi sztárjának, Jason Momoának a tetoválását. Borbás Róbert a %%-nak elárulta, hogyan ismerte meg a világsztárt, és milyen tetoválást készített neki.

"Még pár héttel ezelőtt keresett meg Momoa egyik kedves barátja, aki történetesen egy új produkcióban volt a maszkmestere. Régóta szeretett volna már tetoválást, és mondta, hogy Budapesten látogatja meg egy színész barátját. Jason Momoa volt az, akit meglátogatott..." - kezdte lapunknak a tetoválóművész. Róbert elmondta, a Trónok harca sztárja, miután megtudta, hogy barátja is tetoválást csináltat, egyből jelezte, hogy ő is szeretne.

"Miután Jason megtudta, hogy a barátja varrat, megkérdezte, nem probléma-e, ha csatlakozik és megnézi a szalont.

Na ezt követően már tetoválást is akart, amit előtte pár nappal mutatott meg nekem. A kreatív produkciós irodájának, az On the roamnak a logóját varratta magára.

Mada, a személyi edzője is megkapta, valamit még jó pár barátja is, akik a stábjának a tagjai" - fogalmazott Róbert, aki annyira szimpatikus volt a világsztárnak, hogy őt és csapatát is többször hívták a városba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@grindesign_tattoo) által megosztott bejegyzés,

 

"Egy abszolút emberi, életvidám karakter Jason! Végig jó hangulatban sztoriztak, és olyannyira bejött nekik a hely, hogy többen be is jelentkeztek nagyobb tetoválásokra a jövőben.

Nagyon barátságos társaság, azóta már többször is hívtak minket a városba, hogy töltsünk időt velük! Életre szóló élmény volt, az biztos

- jelentette ki a művész.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?