HŰHA

Exkluzív interjú: Több tucat nő fordult meg Curtis ágyában

A rapper és felesége nemrégiben jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább, most újabb részletek derültek ki a kapcsolatukról.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, csupán futó kaland volt Curtis életében az a sportolónő, akivel az egyik hetilap kapta lencsevégre. A rapper ugyanis a csütörtökön megjelenő Hot! magazinnak elárulta: egymásnak adják a kilincset nála a nők. Ha igaz, amit mond, akkor csak az elmúlt hónapban több tucat nő fordulhatott meg nála.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Hot! magazin

„Rengeteget dolgozom, nyilván ez kevésbé érdekes, mint az, hogy pár napja lefotóztak valakivel. Felhajtást csináltak belőle feleslegesen. Tőlem kétnaponta más megy ki a bejárati ajtón” – árulta el a Hot!-nak Curtis, aki úgy tűnik, nem enged az álmaiból, akármilyen árat is fizet érte. Ennek tükrében különösen érdekes, hogy a Hot!-nak együtt adott interjút gyermeke anyjával.

„Krisztit szeretem, felnézek rá, a kisfiamat, aki egy csoda, imádom, de nem tudok mindent úgy tenni, ahogyan a feleségem szeretné. Meg kellene változnom, de az már nem én lennék” – tette hozzá rapper.

Fotó: Hot! magazin

Curtis hosszú hallgatás után törte meg a csendet, hiszen eddig Kriszta oldaláról hallhattuk a szakításuk történetét, ám most együtt vallottak az elmúlt hónapok nehézségeiről.

Az exkluzív interjút a Hot! magazin főszerkesztője, Kelemen Krisztina készítette, aki lapunknak mesélt arról, milyen benyomásai voltak, miközben a népszerű rappert faggatta.

„Attiláról él egy kép az emberekben, ő lett az „ügyeletes rosszfiú”. Ennek nyilván komoly előzményei vannak, hogy csak egyet említsek: a drogbotrány. Azonban ha közelebbről megismerjük őt, egy egészen más világ tárul elénk. Érdekes kettősség van benne, egyrészről még útkeresésben van, másrészről viszont határozott tervekkel, célokkal magabiztosan halad előre. Rendkívül szimpatikus volt, hogy az interjú alatt nem mismásolt, nem próbálta szépíteni az olykor rideg valóságot. A csütörtökön megjelenő Hot! magazinban az interjú mellett exkluzív fotósorozatot is találnak az olvasók, akik ezúttal Attilának egy másik arcával szembesülhetnek.”

A teljes interjút a Hot! magazin csütörtöki számában olvashatod!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?