HŰHA

Évek óta vártuk már: végre teljesen meztelenre vetkőzött Angelina Jolie

A 44 éves színésznő egy magazin kedvéért szabadult meg ruháitól, csak egy fátyol takarta testét.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Angelina Jolie több évtizede tartó karrierje során számos merész fotózást bevállalt, de az utóbbi években visszafogott volt. A Harper's Bazaar kedvéért azonban újra hajlandó volt levetkőzni.

#AngelinaJolie on our December 2019/ January 2020 subscriber cover. See the full cover story at our link in bio. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A 44 éves színésznő teljesen meztelenre vetkőzött a fotós kedvéért, csak egy átlátszó fátyolt tettek rá, hogy némi titokzatosságot kölcsönözzön a képeknek. A híres norvég fotóművész, Sølve Sundsbø készítette a képeket.

A Harper's Bazaarnak adott interjújában elmondta, hogy az elmúlt néhány év kemény volt számára, ezzel nemcsak a melleltávolítására, hanem a Brad Pitt-tel való válására is utalt.

New!!! Angelina for Harper's Bazaar . . . #angelinajolie #angelinajoliephoto  #angelinajoliepitt #jolie #joliepitt #bradpitt #pitt #shilohpitt #fangies #brangelina #brangelinaforever #brangelinafamily #angelinajoliefans #highheels #heels #platform #envywear #fashion #style #stylish #love #photooftheday #tall #beauty #beautiful #girl #oufit #model #shoes #stylesubmit

„A testem sok mindenen keresztül ment az elmúlt évtizedben, főleg az elmúlt négy évben, magamon hordozom a látható és a láthatatlan hegeimet is. A láthatatlanokkal nehezebb megbirkózni... most már úgy vélem, a vér ismét kezd visszatérni a testembe” – magyarázta a lapnak, utalva arra, hogy lelkileg ismét kezd rendbe jönni, talán éppen emiatt vállalta be ezt a merészebb fotózást.

Hozzátette, a gyerekeinek sokat köszönhet azért, hogy újra megtalálja önmagát, de azt is elárulta, hogy szívesen elköltözne a tengerentúlra, ám Brad Pitt miatt nem teheti, mert ő azt akarja, hogy a gyerekek Los Angelesben maradjanak – írja a Daily Mail.

A volt házasoknak három közös gyermekük született, Shiloh, Vivienne és Knox, mellettük pedig három adoptált gyermeket is neveltek, Maddoxot, Paxot és Zaharát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?