HŰHA

Eurovízió 2015: Könnyekig hatódtak Boggie-tól versenytársai

Boggie bejutott az Eurovíziós Dalverseny legjobb tíz előadója közé. Versenytársai közül többen is meghatottan gratuláltak az énekesnőnek.
  • Szerző: Ripost

Boggie mellett az orosz, a román, a belga, az albán, az örmény, a görög, az észt, a szerb és a grúz versenyzők is továbbjutottak a szombati döntőbe az Eurovíziós Dalverseny első versenynapja után. A magyar énekesnő már eddig is nagy rajongótábort épített ki maga köré, ám keddi előadása után még többen a szívükbe zárták.

Külön gratuláltak a dal témája miatt

"Eddig is rengeteg szeretetet kaptunk mindenhonnan, a tegnapi produkció után azonban a versenytársak között is Boggie lett az egyik kedvenc. Természetesen a produkciók végén mindegyik ország küldöttsége megtapsolta a másikat,

de ő volt az egyetlen, akinek a boxába személyesen mentek át gratulálni,

például az albán vagy épp a belga versenyők" - kezdte a nak Kálnási Anikó, Boggie menedzsere, aki azt is elárulta, az angolok lejárató kampánya bécsig nem ért el.

Nincs megállás

"Van egy újságíró, akinek nem tetszik Boggie dala, de ennyi. Az angol kommentátor például egyedül Boggie-t dicsérte agyon a keddi versenynap után. Ez az egész ügy csak fel lett fújva" - tisztázta a pletykákat a menedzser és hozzátette, bár ma nem áll az Eurovíziós Dalverseny színpadára Boggie, pihenésre nem sok ideje jut az énekesnőnek. "Folyamatosan forog a kamera, kint van velünk több forgatócsoport is. Boggie ma találkozik az Eurovízó 1973-as győztesével, aki ellátja néhány jótanáccsal a döntő előtt."

Szombaton pedig ismét izgulhatunk, hogy Kállay-Saunders András és ByeAlex után az Eurovízió idei döntőjén sikerüljön még előrébb végeznünk.

Ha lemaradtál volna Boggie elődöntős daláról, a videóra kattintva megnézheted.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?