HŰHA

Erre senki sem számított, különleges dolog derült ki Meghan hercegné babájáról

Múlt héten született meg Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, Archie Harrison. Egyre több részletet tudhatunk meg a kicsiről.
  • Szerző: Ripost

Múlt héten született meg Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, Archie Harrison. Utóbbi keresztnevét valószínűleg apja után kapta, annak jelentése ugyanis Harry fia. Bár egy barátnő azt állítja, Meghan kedvenc Beatles-tagja után kapta ezt a nevet...

A névválasztás olyannyira nem tisztázott, hogy egy új-zélandi fiatal például azt állítja, utána kapta az elsőszülött az Archie nevet, mert mikor bemutatkozott a párnak, Harry azt mondta: "Tetszik ez a név".

Most azonban a Sun bennfentesekre hivatkozva azt írja, hogy más valaki állt a névválasztás mögött: Tom Archer-Burton őrnagy, aki megmentette Harry katonai karrierjét.

Archer-Burton volt a parancsnoka Harrynek és segített neki, hogy Afganisztánban is szolgálhasson több mint két hónapon keresztül. Ugyanakkor meg is mentette katonai karrierjét, mikor meghozták azt a szabályt 2007-ben, hogy a herceg nem harcolhat Irakban. Harry emiatt elgondolkozott azon, hogy kilép a a hadsereg kötelékéből, de Archer-Burton meggyőzte, hogy maradjon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?