HŰHA

Elvándorolt Zimány Linda mellimplantátuma - FOTÓ!

A szexi modell vadító strandfotóján egy kínos szépséghibát fedeztünk fel! Úgy tûnik, Linda nem volt elég körültekintő, mielőtt megosztotta rajongóival élete egyik fontos pillanatát.
  • Szerző: B.M.

Az egykori Britney Spears hasonmás az elmúlt hetekben robbanásszerűen tért vissza a magyar köztudatba hosszabb amerikai tartózkodása után. Zimány Linda a legnagyobb feltűnést mégsem azzal keltette, hogy a Fókuszban őszintén vallott arról, mi történt köztük Jude Law-val, vagy hogy kendőzetlen nyíltsággal mesélt a plasztikai műtétjeiről, hanem legjobban döbbenetes külső átalakulásával sokkolta a közönséget. Mintha egy teljesen másik ember köszönne vissza a képernyőről, mint évekkel ezelőtt. Ennek ellenére mit sem veszített a kisugárzásából: csábítóbb és bájosabb, mint valaha. Azt egyelőre nem tudni, hogy a szépség meddig marad hazánkban, mielőtt ismét tengerentúli kalandokba vág, ám az kétségtelen, hogy igyekszik mély nyomot hagyni a férfi rajongói emlékezetében. Legutóbbi strandos szelfije legalábbis erről tanúskodik.

 

Got that tan @plastikstore

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,

Zimány Linda gyönyörű alakján csak egy kisebb szépséghiba fedezhető fel: mintha elmozdultak volna a helyükről a mellimplantátumai. Baloldali szilikonja jó pár centivel feljebb vándorolt, mint a jobb. Mondjuk hozzátatozik, hogy elég nehéz lehet belepréselni abba a falatka bikinibe a testét, amiben éppen süttette magát. Vigyázz Linda, fő az egészség!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?