HŰHA

Eltitkolt sztárgyerekek: örökké rajtuk marad a bélyeg

A hírességek életében is adódhatnak olyan botlások, amelyeket nem szívesen vállalnak fel...
  • Szerző: Ripost

Makulátlan életet élnek, boldogan mosolyognak a családi fotókon, mégis egyre több magyar hírességről derül ki, hogy van egy titkolt, másik életük is.

Van, akiről kiderült, hogy a hirtelen felbukkant rokon vádjai alaptalanok, mások viszont kénytelenek voltak szembesülni a valósággal, miszerint egy mámoros éjszaka bizony komoly következményekkel járhat.

Bajor Imre

Tíz éve annak, hogy 2007 januárjában felbukkant egy fiatal férfi a magyar médiában, aki váltig állította, hogy ő Bajor Imre első, eltitkolt fia, aki 1976 nyarán, egy könnyű nyári kaland során fogant. Zsebe Richárd ma már elmúlt negyven éves, két gyermeke van, Ausztriába költözött, mert nem volt képes tovább tűrni a megaláztatásokat. Még jóval a botrány kirobbanása előtt, 2001-ben megjelent könyvében Bajor elmondta, bírósági procedúra és egy vérvizsgálat során azt állapították meg, nem ő a fiú apja.

Egész életében tagadta az apaság tényét, felháborító baromságnak nevezte az állításokat és úgy halt meg, hogy sosem ismerte el állítólagos elsőszülött fiát.

D. Nagy Lajos

A Bikini énekese fiatal korában állítólag egy hotelszobában volt együtt egy lánnyal, akitől később gyermeke született. Ezt állítja legalábbis Martonosi Balázs, aki szerint a zenész fenyegeti és nem hajlandó elismerni őt fiaként. A férfiben már az is felmerült, hogy a DNS-vizsgálatot D. Nagy Lajos halála után végeztetné el: kihantolná az énekest, így bizonyítva az igazát.

D. Nagy hallani sem akar a kétgyermekes férfiről, szerinte mindig voltak és lesznek olyanok, akik híres emberek rokonaiként próbálnak rivaldafénybe lépni.

Kovács Lázár

2010 nyarán bombaként robbant a hír, miszerint az ismert sztárséf hosszú időn keresztül kettős életet élt. A kétgyermekes Lázár viszonyt folytatott egy fiatal, Andrea nevű lánnyal, aki teherbe is esett tőle. A románc gyümölcse egy kisfiú, Lázárka lett, amire majdnem ráment a séf házassága is, hiszen DNS-vizsgálat bizonyította a szerető igazát. Felesége végül nagy nehezen megbocsájtotta a botlást.

Andrea és Lázár azóta nem csatároznak egymással, sikerült megegyezniük a gyermektartást illetően. A fiatal nő családot alapított és boldogan él Lázárkával.

Nagy Bandó András

2010-ben, teljes titokban született meg az író lánya, Gvendolin. A titkolózás nem meglepő, hiszen Nagy Bandó akkoriban családos ember volt, fiatal szerelméről és a közös gyermekről sokáig még a nagyobbik lányának sem beszélt. 2013-ban végül megtörte a csendet, a nyilvánosság előtt is felvállalta új életét, azóta pedig saját bevallása szerint megkönnyebbült.

44 év után elvált a feleségétől, akivel jó kapcsolatban maradtak, így már semmi akadálya annak, hogy 68 évesen újra megnősüljön.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?