HŰHA

Elszólta magát a műsorban Cseke Katinka: Ezzel a sztárral élt titokban!

A Jóban Rosszban sztárja évtizedes titokról rántotta le a leplet adásban! Vajon mit szól ehhez a másik fél?
  • Szerző: P.L.

"Két évig együtt éltem Pindroch Csabával" – ismerte be Cseke Katinka!

A népszerű színészek még főiskolás korukban szerettek egymásba, kapcsolatuk két tanéven át tartott, azóta az élet más irányt vett, mindketten megházasodtak, gyermekük született. Katinka Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorának felvételén vallott a színpadi csókról és titkos románcáról.

"Nekem csak így jöttek a férfiak az életembe. Pindroch Csabival két évig együtt jártam, együtt éltem. Addig csókolóztunk a főiskola első két évében, hogy két évig együtt éltünk utána" – vallotta be mindenki legnagyobb meglepetésére a FEM3 csatornán a Jóban Rosszban színésznője. Pindroch Csabával végül szakított, és azóta nem is sodorta össze őket az élet.

"Én annyira ösztönös lény vagyok, hogy ha nálam első pillanatban ott a szikra, akkor az olyan is lesz. Ha nem, akkor tőlem kaparhat hat hónapon keresztül a próbán, engem az nem érdekel. Akkor jön az a bizonyos színpadi csók" – magyarázta Katinka még a műsor folyamán, miként képes lángra lobbanni egy szerelmes darab közben.

A Blikk megkereste Cseke Katinkát, hogy megpróbáljanak többet megtudni kapcsolatáról Pindroch Csabával, de a tőle megszokott diszkré­cióval találták szemben magunkat.

"Igen, a harmadik, negyedik osztályban valóban jártunk, a színpadon is csókolóztunk, voltak ilyen helyzetgyakorlatok, de Csabával már húsz éve nem tartjuk a kapcsolatot" – nyilatkozta  színésznő.

És ezeket olvastad már?