HŰHA

Először vetkőzött kamerák előtt a magyar sztár: Mindent megmutat

Ha valakitől, akkor tőle biztosan nem vártuk volna, hogy ledobja a textilt, de a jó ügy érdekében mindenre hajlandó! Figyelem, korhatáros tartalom!
  • Szerző: Buster

Kár lenne tagadni, hogy minden nyár végén sokan megfogadjuk, hogy jövő júniusra elérjük a hőn áhított beach body formát, vagyis a tökéletes alakot a strandszezonra. Ez azonban a statisztikák szerint is csak kevesünknek sikerül, hiszen tény, hogy a magazinok címlaplányai és címlapsrácai olyan ideált mutatnak, amit a föld lakosságának csupán egy százaléka tud elérni élete során legalább egyszer.

Az ismert stylist Lakatos Márk éppen ezért döntött úgy, hogy összefogva a Random Shooting Day csapatával, saját példáján keresztül mutatja meg, hogy „minden test készen áll a strandszezonra” Ennek bizonyítására Márk egy mókás képsorozatot készített Celeste Barber Ausztrál komika mintájára.

"Egész gyerekkoromban kövér voltam. A nagyszüleim etettek, a szüleim állandóan fogyókúráztattak. Sikertelen fogyókúrák, iskolai csúfolódások és behúzott has… Így telt a kamaszkorom. Utána lefogytam és arra tettem fel az életemet, hogy tömegeknek magyarázzam el:

Nincs fontosabb önmagunk elfogadásnál

- kezdte a %%-nak Lakatos Márk, akinek nemrég önmagát is meg kellett győznie arról, amiről korábban sok száz nőt és férfit meggyőzött már.

"Két éve úgy hozta az élet, hogy megint felszaladt rám tizenöt kiló, és azt vettem észre, hogy a gyermekkori komplexusaim kezdtek visszatérni. Nem szívesen mutatkoztam strandon, szégyelltem, hogy dagi lettem. Aztán jött egy pillanat, amikor hangosan kimondtam: Állj! Ez egy baromság! Ekkor született meg a fotósorozat ötlete"

- árulta el a stilist, aki reméli, extrém fotósorozatával jó példával járhat elől.

"Ha a példámmal segíteni tudok néhány embernek abban, hogy idén ne féljenek, hanem élvezzék a nyarat olyan testtel amilyenjük van, akkor már megérte. Persze az egészséges életmód és táplálkozás nagyon fontos, nem az elhízásnak szeretnék reklámot csinálni. De az biztos, hogy fogyókúrázni is csak szerető, elfogadó környezetben lehet.

Szeressük magunkat, egymást és élvezzük a nyarat ruha nélkül is!

- szólít fel mindenkit Márk.

Ide kattintva még több képet találsz.

 

 

 

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?