HŰHA

Először beszélt betegségéről a világsztár: eddig titkolta, hogy rákkal küzdött

A 74 éves énekesnél még időben fedezték fel a prosztatarákot, így sikerült megküzdenie a kórral.
  • Szerző: Ripost

A 74 éves Rod Stewart most először beszélt arról, hogy hogyan küzdött meg a prosztatarákkal, egy adománygyűjtő esten avatott be a betegség részleteibe. Az énekes betegségét egy általános szűrővizsgálat során szúrták ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„Három évvel ezelőtt rosztatarákkal diagnosztizáltak” – mondta Rod Stewart egy, hasonló betegséggel küzdő emberek megsegítésére létrejött alapítvány adománygyűjtő estjén. Mint fogalmazott, az volt a szerencséje, hogy egy szűrővizsgálaton időben kiszúrták a daganatot, most már túl van a nehezén. Arra bátorította az eseményen összegyűlt férfiakat, hogy ne féljenek, és menjenek a prosztatájukkal rendszeresen orvoshoz.

Stewart a Faces nevű zenekarának két másik tagjának, Kenney Jones-nak és Ronnie Woodnak a társaságában állt színpadra.

Az énekes egyébként egyszer már megküzdött a kórral, 2000-ben a pajzsmirigyéből távolítottak el egy daganatot, a zenész akkor attól félt, hogy elveszítheti a hangját – írja a Daily Mail.

Rod Stewart felesége egyébként a 48 éves Penny Lancaster, akitől két fia született, a 13 éves Alastair és a 8 éves Aiden.

Nem Rod Stewart az első brit híresség, aki nyíltan beszél betegségéről, tavaly Stephen Fry színész is elmondta, hogy prosztatáját eltávolították, miután megállapították nála a rákot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?