HŰHA

Élő adásban tett meglepő kijelentést Majka: kiderült az igazság!

A rapper és Curtis a hírek szerint hónapok óta rossz viszonyban vannak egymással, most azonban kiderült, hogy semmi nem az, aminek látszik.
  • Szerző: ripost

Meglepő őszinteséggel vallott Curtisszel való viszonyáról Majka! A két rapper kapcsolata hónapokkal ezelőtt romlott meg, amikor Majka kitálalt barátja drogproblémáiról és arról, hogy ez mennyire befolyásolta Curtis munkabírását.

Majka augusztus óta most először a Mokka riporterének beszélt Curtisről. Az interjúban meglepő titkot árult el: bár a külvilág számára úgy tűnt, hogy rosszban vannak egymással, kiderült, hogy ez nem így van.

"Az az igazság, hogy Attilával egyfolytában tartottam a kapcsolatot. Az, hogy a média ebből mit mutatott meg, vagy ő ebből mit írt ki a Facebookra, azt sok minden másnak betudtam. Neki meg kellett volna védenie magát. Én már sokszor hallottam tőle azt, hogy ő meg fog gyógyulni. Ha most elindul azon az úton, hogy tényleg meg akar gyógyulni, akkor én ennek rettenetesen örülök. Egy embert a tettei minősítenek, nem a szavai. Mondani mindent lehet, de én szeretném a legjobban, hogy meggyógyuljon, mert nekem az életben nem lesz a színpadon olyan partnerem, mint az Attila volt. Nagyon örülnék neki, ha kilábalna ebből. Nem a zenekarunk és a közös barátságunk miatt, hanem hogy az élete rendbe kerüljön és azok az emberek, az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, mennyire károsak rá!"

Neveket is tudnék mondani, nagyon sokat, de sajnos nincs elég idő erre itt, reggel.

"Az ember ezt magában tartja folyamatosan, mert nem akar belőle hype-ot csinálni, nem akar a média elé cafatokat dobálni. Annyi minden van pedig, amit lehetne mesélni! De az objektív és fontos információkat nagyon kevesen ismerik!" - jelentette ki a rapper.

Majka szerint Curtisnek már csak ki kell bírnia drog nélkül az elkövetkezendő időszakot, és ha ez sikerül, van rá esély, hogy valóban meggyógyul.

És ezeket olvastad már?