HŰHA

Élő adásban sértette meg durván Kiskerót Dancs Annamari

A színésznő burkolt megjegyzése biztosan nem esett jól kisfia édesapjának, akivel két évvel ezelőtt szakítottak viharos körülmények között.
  • Szerző: ripost

Élete talán legboldogabb időszakát éli Dancs Annamari, hiszen magánéleti viharai után végre újra szerelmes.

A színésznőt két évvel ezelőtt hagyta el volt férje, Kerényi Miklós Máté, miközben közös kisfiuk, Ádám még csak alig néhány hónapos volt. 

Annamarit megviselték az elmúlt évek és sosem tagadta, hogy megszenvedte az elválást, amit árulásként élt meg. Jóllehet, azóta már egy másik férfi oldalán boldog, akivel eljegyezték egymást és közös életet terveznek, ám még így sem mulasztott el odaszúrni volt férjének a Mokka szerdai adásában.

"Nagyon érdekes, mert a kisfiamnak az új párom a családfő, nagyon erős apa-fiú kapcsolat alakul ki köztük. Érdekes, ahogy egymáshoz viszonyulnak: hatalmas szeretet van közöttük, és az sem érződik, hogy ő nem a vér szerinti apja, csak a nevelő apukája. Olyan mély szeretet ez, amit nekem is megható látnom" - mondta el a Mokkában a színésznő.

Annamari a boldogsága ellenére nem tervez esküvőt a párjával, túlságosan élénken él még benne a korábbi házasságának rossz tapasztalata.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?