HŰHA

Elképesztő változás, rá sem lehet ismerni a TV2 sztárjára

Horváth Gréta nagyon kemény heteken van túl, de bevallása szerint megérte.
  • Szerző: Ripost

Horváth Gréta két hónapja vágott bele a fogyókúrába, a kemény munka pedig meghozta a gyümölcsét. Az Ázsia Expressz második évadának győztese elképesztő formában van, amit kitartásának köszönhet. Eddig több, mint nyolc kilogrammtól szabadult meg, de úgy érzi, még mindig nem érte el a célját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Január 6-án kezdtem el az egészet. Azóta tartom a dolgot! Igazából nagyon jól érzem magam a bőrömben. Illetve kezdem! Van még hátra, és a kinyúlt bőr az ott van, ha leülök. Ez a fogyás, szülés kombója. Ami kevésbé zavar, mint tavaly, mert kisebb a bélés. De azért na! Ott van, ha leülök, mint egy kéretlen övtasi a Balaton parton a 80-as években. 8,3 kg-ot fogytam eddig!” – osztotta meg a rajongóival Gréta.

Fogyás-Jelentés 2.- Január 6.-án kezdtem el az egészet. Azóta tartom a dolgot! 💥Amiket eszem: Zöldég, rizs, sonka, gyümölcs (pirosak), tojás, sajt (parmezán, mozzarella), levesek, liszt mentes főzelék,fehér húsok, lencse, bab, halak,magok!⛔Amit nem eszem: LISZTET TARTALMAZÓ ÉTELEK! Semmilyen mennyiségben nem fogyasztom! Zabot nem eszem, nem szeretem. Csomagolt bolti "szarok" (nasik), csoki, cukor. Igazából ami színes cuki csomagolásban van azok hízlalnak, erre jöttem rá 🤫Vannak hullámok amikor kívánok ezt azt, de elenyésző! Az első két hét pokoli, mostanra semmi probléma nincs azzal, hogy nem eszem ezekből! Igazából ha Rómát lehoztam lisztes dolgok nélkül akkor bármire képes vagyok! 😄💪 Amit ettem párszor burgonya(nászút alatt), mert nem volt más de iszonyat keveset és az esküvői másnapra csak ez volt opció. Ettem 2* fagyit ami gyümölcsös sorbet, valódi gyümölcs. Igazából nagyon jól érzem magam a bőrömben. Illetve kezdem🥂 Van még hátra, és a kinyúlt bőr az ott van ha leülök ez a fogyás, szülés kombója. Ami kevésbé zavar mint tavaly mert kisebb a bélés. De azért nah! Ott van ha leülök, mint egy kéretlen övtasi a Balaton parton a 80-as években😄 8,3 kg-ot fogytam eddig! Ma álltam rá a mérlegre és a fotó is ma reggeli. Ha meghalok valami nasiért akkor @skinnygummy_hu gumicukrot eszem 3-4 db sok vízzel, álltalában este az ágyban amikor korábban chipset vagy szaloncukrot toltam☝️ Elveszi az étvágyat és eltelít, meg rohadt finom. Nekem ízlik♥️ Nem ettől fogsz lefogyni és nem a reklámokban lévő piruláktől hanem a táplálkozási szokásod és edzés kobo miatt. Az edzés most ki maradozott az esküvő, nászút miatt de a héten igyekszem vissza rendezni magam a "normális" életbe. Hiányzik az edzés, főleg a zene és a fútópad. Az nagyon ki tud kapcsolni. Van, hogy bőgök rajta mert eszembe jutnak kedves emlékek és még egy rohadt lassú zene is rásegít arra, hogy könnyebb legyen a lelkem a végére. Izzadni szoktam nagyon mert beöltözök, és iszom L-Carnitine narancsos szörpikét! Igazából örülök, hogy bele vágtam ebbe mert jobb az egész napom. Nagyon hamar tele leszek, a gyomrom nem bír annyit enni mint korábban. Kevesebbet eszem, inkább csipegetek.💪 #fogyás #hirdetes

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?