HŰHA

Elképesztő, szülés utáni sztárfogyások! - Fotók

A legtöbb nőnek komoly gondot okoz a terhesség alatt felszedett plusz kilók leadása, azonban némelyik sztáranyuka szinte pillanatok alatt visszanyeri az alakját.
  • Szerző: The_M

A fogyás néha olyan tud lenni, mint a Mount Everest megmászása, és akármit csinál az ember, nem jut a kitűzött cél közelébe. A feladatot pedig csak nehezíti, ha valaki szülés után próbál megszabadulni a nem kívánt plusz kilóktól. Hiszen egy pici baba mellett nincs idő és lehetőség olyan diétára és annyi edzésre, ami meghozná a kívánt eredményt.

Pont ezért hihetetlenek azok a sztáranyukák, akik rekordidő alatt visszanyerték az alakjukat szülés után. A titkuk a legtöbb esetben ismeretlen, de szinte biztos, hogy nem igazán lehet utánuk csinálni.

Katalin hercegné

Vilmos herceg felesége gyakorlatilag már néhány órával Charlotte megszületése után hibátlan külsővel lépett ki a fotósok elé. Ám akkor inkább csak az ügyes ruhájának köszönhette, hogy a hasából semmi nem látszott. Viszont 42 nappal a szülést követően már tényleg ugyanolyan formában volt, mint a második terhessége előtt.

Mila Kunis

Demi Moore legnagyobb ellensége a terhesség alatt is folyamatosan jógázott, így miután világra hozta kislányát, nem kellett sok mindentől megszabadulnia. Szóval három hónappal később, mindenféle plusz erőfeszítés nélkül, ugyanolyan külsővel feszíthetett Ashton Kutcher oldalán, mint korábban.

Christina Aguilera

Az első terhességét követően, évekig küzdött a súlyával az énekesnő. A második gyereke után viszont csak másfél hónap kellett neki, hogy soványabb legyen, mint a teherbe esése előtt. Aminek az amerikai Voice producerei csak örültek, hiszen tökéletesen mutatott a képernyőn.

Heidi Klum

A német szupermodell az egész világot megdöbbentette, amikor a negyedik babája után alig öt héttel már egy bikinis divatbemutatón vonult. Méghozzá izmos hassal, amire azóta is azt tartja mindenki, hogy ellentmond a világ működésének.

Miranda Kerr

Heidi ausztrál kolleginája ugyancsak a munka miatt volt kénytelen belehúzni az alakja visszanyerésébe. Ugyanis a divatcég, amelyiknek a reklámarca volt, kikötötte, hogy maximum két hónapot várnak rá a következő kampányuk fotózásával. A szerződésszegés elkerülése pedig olyan motiváció volt neki, hogy bőven a határidőn belül kamerakész volt a teste.

Hilaria Baldwin

Alec Baldwin neje a legnagyobb csodabogár mindegyikük közül. A jógafanatikus nőnek ugyanis kettő, azaz kettő hét kellett, mire a legkisebb fölösleg is eltűnt a hasáról. De már két nappal később is bátran mutogatta magát csipkebugyiban. Amivel legalább akkora utálatot váltott ki a nőtársaiból, mint amekkora csodálatot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?