HŰHA

Elképesztő összeget ajánlott Madonna, ezt a kívánságát kell teljesíteni

A 60 éves sztáranyuka nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik, ezért a szakácsától is profizmust vár el.
  • Szerző: Ripost

Madonna privát séfet keres magának, aki kóser ételeket készít neki és vele utazik a világ körüli turnékon is. A sztár a munkáért évente 110 ezer fontot (átszámítva több mint 40 millió forintot) hajlandó fizetni szakácsának.

A 60 éves énekesnő a Talent Private Staff weboldalon adta fel az álláshirdetést, amelyben leírta, hogy a szakácsnak Londonban, Lisszabonban és New Yorkban is főznie kell majd. Az alkalmazottnak a kóser főzés „alapszabályait” be kell tartania és Madonna hat gyermekét, a 22 éves Lourdest, a 18 éves Roccót, a 13 éves Davidet, a 12 éves Mercy Jamest, valamint a hatéves ikreket, Stellát és Esthert is el kell látnia. A fogásoknak egészségeseknek és egyszerűeknek kell lenniük, de a konyhának nem kell kósernek lennie, csak a felszolgált ételnek.

A hirdetésben a sztár kedvenc fogásait is megemlítik, ezek között szerepelnek az olasz, ázsiai, klasszikus európai és amerikai ételek is. A séf már októberben vagy november elején kezdheti is a munkát.

Madonna egyébként tavaly augusztusban költözött Portugáliába, jelenleg egy lisszaboni luxuslakásban él, de rendszeresen utazik az Egyesült Államokba és Angliába is – írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?