HŰHA

Elképesztő, mit meg nem kívánnak a sztárok!

Gumimaci, szalonna, intravénás vitamin. De akadnak ennél vadabb kérések is. Mielőtt színpadra lépnek a világsztárok, igyekeznek kedvükben járni a szervezők. Kíváncsi vagy, mire buknak a hírességek?
  • Szerző: Ripost

Lady Gaga

Az extrém díva nagy gondot nem jelent, amikor meg kell etetni koncert előtt. Csupán egy kisebb sajtválogatást kér jégágyon. De egyik sajt sem lehet szagos vagy ragadós.

Axl Rose

A Guns 'n Roses frontembere egy üveg Dom Pérignon pezsgővel, és friss diétás kenyérrel hangolódik művészete prezentálására.

Eddie Van Halen

A gitárlegenda tejfölös heringet és rengeteg zselés drazsét, valamint M&M'S cukorkát kér az öltözőjébe. Utóbbiból viszont utálja a barnákat, így azokat ki kell válogatni.

Beyoncé Knowles

Az univerzum királynője unikornis steaket is kívánhatna, de inkább az erős fűszerezésű sült csirkét preferálja. Meg rengeteg kólát a kék-piros cégéből - mert ő a reklámarcuk.

Billy Idol

Az elnyűhetetlen rockikon csoki darabkás sütikkel és sok vajjal kényezteti magát, mielőtt felzeng a White Wedding.

Prince

A pop kisnövésű gigatehetsége tea- és kávéválogatást követel meg magának. Illetve egy szakképzett orvost, aki beadja a B12 vitamininjekcióját.

Mariah Carey

A díva elképesztő hangja akkor tud megfelelően előtörni a torkából, ha Cristal pezsgővel megcsiklandozta előtte. Szigorúan hajlítható szívószállal. Mert úgy nem kenődik el a rúzsa, és jobban is üt a drága nedű.

Britney Spears

A szebb napokat is megélt pophercegnő kedvencei legalább olyan különlegesek, mint a mélyrepülése. A menüje fish and chips-ből, bucik nélkül felszolgált mekis sajtburgerekből, illetve 100-100 szem aszalt szilvából és fügéből áll, amit Diana hercegnő aranykeretes fotója előtt fogyaszt el.

Marilyn Manson

A sokk-rocker a hírnevét megcáfolva - vagy éppen megerősítve -, csupán gumimacikat rendel. Rengeteg gumimacit.

Rihanna

A barbadosi popcsillag a hazai ízek nagy rajongója. Így a keményre főtt tojások, a pulykaszalonna és a pulykakolbász az, ami beindítja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?