HŰHA

Elképesztő! Kiderült, mi a világhírű magyar sztár titka

Közel az 50-hez új kihívást talált magának Rippel Feri.
  • Szerző: Totti

A népszerű artista, Rippel Feri, testvérével, Viktorral már meghódította a világot, de idén a Ninja Warrior akadálypályáját tűzte ki célul. Az emberfeletti teljesítményt igénylő feladatokon pedig rekordidővel ment végig.

Rippel Ferenc egy véletlennek köszönheti, hogy ott van a Ninja Warrior nagy reményű versenyzői között. A világhírű artista éppen A Nagy Duett próbájáról ment haza, amikor meglátta a felhívást jelző táblát a TV2 udvarában. Kíváncsiságból benézett, és rögtön megtetszett neki a nem mindennapi kihívás.

Belestem a stúdióba, és azt láttam, hogy egyik pályán lógtak, a másikon futottak

– mesélte a %%-nak Feri. „Megkérdeztem, én is kipróbálhatom-e, s igent mondtak. Az első pályákon olyan jól teljesítettem, hogy bejutottam a selejtezőbe. Akkor kezdtem el izgulni, és néztem utána, hogy tulajdonképpen mi is ez. Videókat néztem az eddigi versenyekről, és látva az elképesztő teljesítményeket, egy kicsit elbizonytalanodtam. De aztán győzött bennem a versenyszellem, és azt mondtam, igenis, képes vagyok rá!”

A népszerű artista családja is meglepődött, amikor közölte velük, elindul a Ninja Warriorban. Feri büszke arra, hogy közel az ötvenhez olyan fizikai állapotban van, ami a fiatalabbakat elgondolkodtatja.

Ha évekkel ezelőtt nem váltok életmódot, nem iktatom ki az étrendemből a cukrot, akkor most nem beszélnénk arról, hogy elindultam a versenyben

– folytatta a többszörös Guinness-rekorder. „A korom csak egy szám. Nem titok, hogy a negyvennyolcadik évben vagyok, de nem érzem magam annyinak. Bárki szerint, ha nem lennék csúcsformában, akkor meg tudnék tartani egy nálam jóval fiatalabb barátnőt? Ugye, hogy nem! Egyébként csodálattal nézem a ninja társaimat, akik eleinte összesúgtak a hátam mögött. Jó érzés, hogy tisztelnek, amit a pályán eddig mutatott teljesítményemmel még tovább fokoztam. Az, hogy eljutottam a verseny középdöntőjéig, fantasztikus. De, hogy mire lesz elég az artista múltam, és a mostani formám, az kiderül a műsor hétfői adásában!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?