HŰHA

Elképesztő hasonlóság: rajzfilmfigura bőrébe bújt Tolvai Reni

Az énekesnőnek egy rajongója hívta fel a figyelmét arra, hogy nagyon hasonlít egy ismert karakterre.
  • Szerző: ripost

Fülbemászó, angyali dallal tért vissza Tolvai Reni. A csodálatos hangú énekesnő legújabb szerzeménye egy szerelmi háromszög vívódásait mutatja be, ahol a nő nem tud választani két férfi között. Mindkettőben mást szeret és azt érzi, egyiket sem tudja elengedni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tolvai Reni
Fotó: Szabolcs László

„Több barátom és köztük jómagam is kerültem már ilyen helyzetbe, amikor tinédzser voltam” – árulta el Reni. „Tudom, hogy sokan küzdenek hasonló helyzettel, így ez a dal most nekik szól.”

„Egy kedves rajongóm írta egyszer, hogy ahányszor meglát, mindig Jessica Rabbit jut az eszébe rólam a Roger nyúl a pácban című filmből. Így úgy döntöttem, a klip koncepcióját is Jessica fiktív előadói szerepe köré építem, akit amúgy imádok, mind a nőiességét, mind a mozgását egyaránt” – mesélte az énekesnő. Az ikonikus ruha másolatát Kiss Márk stylist készítette, amiben Reni csodálatosabban tündököl, mint valaha!

A klipben persze két férfi szereplő is feltűnik – az egyik a nézőtérről, míg másik titokban az ajtóból figyeli az előadást.

Mesteri csapat dolgozott össze az újdonságon: a rádióbarát, könnyen megjegyezhető alapot Szabó Zé készítette, a szöveget Tabár István írta, míg a produceri munkákat a fiatal feltörekvő tehetség, Fehér Holló látta el.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?