HŰHA

Elképesztő fotók! Legyőzte a tüdődaganatot, most így néz ki a TV2 egykori sztárja

Hosszú ideje semmit nem lehetett tudni a Big Brother első szériájának játékosáról, Pongóról.
  • Szerző: Totti

A komlói bugyiárusnak komoly oka volt az eltűnésre: tüdődaganatot diagnosztizáltak nála. Az egykori valóságshow szereplő szerencsére ma már gyógyultnak mondhatja magát és 54 évesen gondolt egyet és elindult a Ninja Warriorban.

Imádták a nézők a Big Brother első évadában a komlói bugyiárus játékosát, Pongót (Lassan Zoltán). A mindig jókedvű, vicces férfi soha nem hazudtolta meg önmagát, őszinteségével hamar belopta magát a nézők szívébe. A valóságshow után azonban eltűnt a képernyőről, és több, mint tíz évig semmit nem lehetett tudni róla. Most azonban újra izgulhatnak érte a nézők, mert 54 évesen ő is elindul a Ninja Warrior 20 milliós főnyereményért.   

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben

– mondta a %%-nak Pongó. "Onnantól, hogy kezembe adták az első súlyzót, a testépítés mellett tettem le a voksomat. Versenyeztem, és a mai napig lejárok a terembe. Mivel évek óta mindennap súlyt emelek, ezért a szorításom nagyon erős. Gondoltam, hogy ez előny a Ninja Warriorban, ahová azért jelentkeztem, mert tetszik ez a kihívás, meg akartam tudni, mennyit bírok. Ennyi idősen úgy gondoltam, hogy ez az utolsó lehetőség megmutatni, hogy mire vagyok képes. Egyébként büszke vagyok arra, ahogyan kinézek, hiszen nem szteroidokkal értem el, hanem természetes úton.”

Az egykor valóságshow-hős egészségi állapotát még a fiatalok is megirigyelhetik. Persze tett, és tesz is érte, nagyon tudatosan él. Főleg azóta, amióta a szervezetében daganatokat találtak. Az orvosok akkor három-négy hónapot adtak neki.

 

Közel egy évet töltöttem szinte folyamatosan kórházban, ameddig kaptam a kemót

- folytatta. "Szerencsére hatottak a kezelések, és ma már gyógyultnak mondhatom magam. De mivel a rák nem tűnik el a szervezetből, ezért odafigyelek a megelőzésre. Ehhez a sport is hozzájárul, most egészségesebb vagyok, mint valaha! A Ninja Warrior miatt például sokat fogytam: 15 nap alatt 15 kilót adtam le sómentes rizskúrával. A családom, a feleségem, és a lányom büszkék rám, és csak ez számít!”

 

És ezeket olvastad már?