HŰHA

Elképesztő felajánlás, így segít a kollégáinak a magyar szinkronszínész

Bor Zoltán különleges felhívást tett közzé a Facebook-oldalán.
  • Szerző: RIPOST

A kormány veszélyhelyzetet hirdetett az ország egész területére, ami többek között magában foglalja azt az intézkedést is, miszerint tilos megtartani azt a rendezvényt, amelynek létszáma zárt helyen 100 főnél, kültéren pedig 500 főnél nagyobb. Hatalmas összefogás alakult ki a művészek között, a közösségi oldalakon több bejegyzés is napvilágot látott, amelyben a sztárok a segítségüket ajánlották fel egymásnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bor Zoltán / Facebook

A magyar szinkronszínész, Bor Zoltán is egy ilyen felhívást tett ki az oldalára. Azt írja, hogy aki anyagi problémákkal küzdene a lemondott előadások miatt, nyugodtan keresse fel őt, ugyanis erre a célra összesen 3 millió forintot különített el.

„Akinek problémája van a lemondott előadások okán, vagy bármi nehézsége támad, a Direct Dub Studios Kft. 3 millió Ft értékeben felszabadít forrást ezeknek a kollégáknak. Hogy is gondolom ezt? A jövőben elkövetkező munkákat előre kifizetjük, azoknak, akik erre rászorulnak. Nem kell most teljesíteni, csak majd a jövőben. Májusban, júniusban. Személyenként maximum 15.000 Ft értékben befogadunk számlákat. A keret, a tipegő korban lévő vállalkozásomban sajnos csak 3 millió Ft. Eddig tudok erre garanciát adni” – olvasható Bor bejegyzésében. A szinkronszínész felajánlását nem csak a rajongók, de a szakmában dolgozók is nagyra értékelik. Többek között Balázs Andi is, aki megosztásokkal segít, hogy minél több érintett személyhez eljuthasson a felhívás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?