HŰHA

Elképesztő dolgot tenne a gyermekeivel Liptai Claudia!

A mûsorvezető mindenre képes lenne azért, hogy szeretteit biztonságban tudja.
  • Szerző: Ripost

Félti gyermekeit Liptai Claudia, ezért még mikrochipet is rakatna nagylányába, Pankába. A téma az Appra magyar! műsorában került felszínre, amikor az adásban a következő kérdés hangzott el:

„Ön rakatna mikrochipet a gyermekébe, hogy mindig tudja, hol van?” 

"Megmondom őszintén, én rakatnék. Tudom, hogy erre azt lehet mondani: „mégis hogy képzelem, vannak emberi jogai”. De ő a gyerekem, és én rettegek. Nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy vannak jogai, nem nézegetni akarom, hogy épp hol jár."

Arról a pillanatról beszélek, amikor esetleg eltűnik, vagy egy olyan helyzetről, amelybe belekeveredik.

"Addig egyáltalán nem érdekel, hogy hol van. Elhiszem, hogy az van, amit ő mond, nem azt gondolom, hogy nyomkövetőt rakok belé" – magyarázta a műsorvezető.

Szavaival Erdélyi Mónika és Szögeczki Ági is egyetértettek. Mónika szerint már a gyerek születése pillanatában chipet kellene ültetni a babákba, sőt a szeretteibe, szülőkbe is.

Hasonlóan gondolkodott Szögeczki Ági is, aki szerint minden szülőnek az a rémálma, hogy a gyereke esetleg eltűnik.

A két férfi vendég, Szabó Simon színész-rendező és Náray Tamás azonban úgy gondolják, az ilyen mértékű kontroll nem vezetne semmi jóra.

"Nekem a gyerek nem egy kutya… Ha esetleg elrabolják a gyereket, az emberrablók egy detektorral megkeresik és kivágják a chipet. (…) Amikor kicsi voltam, 10 darab kétforintost kellett magammal vinni, mert akkor bedobós telefonok voltak. Azt mondták apukámék, amikor fellázadtam ez ellen, hogy „Mi adunk neked levegőt, de azt tudni akarjuk, hogy hol veszed” – tette hozzá a divatguru.

A nézők 64 százaléka végül úgy döntött, hogy nem rakatna chipet a gyerekébe, mert az embertelen lenne.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?