HŰHA

Elképesztő átalakuláson ment keresztül a Barátok közt sztárja!

Varga Izabella méregdrága kezelések nélkül hozta magát bombaformába és lelkileg is tökéletes egyensúlyba került. A színésznő elárulta, hogyan győzte le önmagát!
  • Szerző: M.D.

Sem sebészkésre, sem luxuskrémekre nem volt szüksége az RTL Klub sztárjának ahhoz, hogy 42 éves korára dögösebben nézzen ki, mint valaha! Iza a Story legújabb számában mesélt arról, hogyan érte el a régóta vágyott formát, és hogy tudta beiktatni a rendszeres mozgást feszített tempójú mindennapjaiba:

Két gyerek és egy hektikus időbeosztású munka mellett, bevallom, ez sokáig nekem sem ment. Megértem azokat a nőket, akik nem akarják a családjuktól elvenni az időt, hiszen én is közéjük tartoztam. Először futni, jógázni, majd gerinctornára jártam, azután kezdtem el komolyabban edzeni, végül egy személyi edzőnél kötöttem ki.”

 

A színésznőnek számos tippje van arra is, hogyan formáljuk alakunkat pénztárcabarát módon, hiszen pontosan tudja, nem mindenki engedheti meg magának, hogy személyi edzővel tökéletesítse alakját:

„Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenkinek van pénze konditeremre, edzőre, de a séta, a kocogás ingyen van. És a világhálón is sok tornavideó van, ami segíthet.”- nyilatkozta Izabella a Storynak.

Sok nő párja kedvéért akar megszabadulni a felesleges kilótól, míg mások a környezetük elvárásai miatt sanyargatják magukat különféle radikális diétákkal. Iza azonban kizárólag önmaga miatt váltott tudatos életmódra. A Barátok Közt sztárja mindig is nőies idomokkal büszkélkedett, ám egy idő után úgy érezte, kizsákmányolja saját testét. A rendszeres sportnak köszönhetően most, akár egy húszéves modellt is lazán lepipál! Mi a titka? Méregdrága luxuskezelések helyett a 42 éves színésznő a paleolit étrendben és a fokozatosság elvében hisz. Emellett kerüli a cukrot, a rizst és a krumplit is száműzte étrendjéből, hiszen azt vallja, hogy a változás leginkább az étkezésen múlik. Néha azért persze ő is elcsábul egy kis tepsis krumplira!

„Nem a fogyás volt a cél, az csak hab a tortán! Élvezem a végeredményt, és örülök, hogy ma már 36-os ruhákat hordok. De hogy hány kiló vagyok, arról fogalmam sincsen. Kitartás, elszántság, akaraterő kellett csak, és hit, hogy meg tudom csinálni. Megnőtt az önbizalmam, fittebb vagyok, ilyen értelemben tényleg legyőztem magam.”

- büszkélkedett a cikkben a színésznő. A lemondásokkal járó életforma és a sok izzadtságcsepp láthatóan megtette hatását, hiszen a színésznő ragyog és elragadóbban néz ki, mint valaha!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?