HŰHA

Elfogytak a jegyek: Csalók próbálják átverni Demjén Ferenc rajongóit

Több ezren várják a legendás zenész visszatérését, nem csoda, hogy mindenki szeretne bejutni az ünnepi nagykoncertjére.
  • Szerző: Ripost

December 30-án tér vissza imádott közönsége elé Demjén Ferenc! Az ünnepi koncertre szinte pár nap alatt elfogytak a hivatalos jegyek, ám azok a rajongók, akik késve próbálják beszerezni a belépőket könnyen csalók áldozatává válhatnak. A Bors ugyanis kiszúrta, hogy több internetes oldalon is lehet kapni a Demjén-koncertre jegyeket, azonban az eredeti ár többszöröséért árulják az üzérek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A legolcsóbb, eredetileg 9900 forintos jegyeket 25 ezerért árulják, de a mindenre elszánt rajongókat még ez sem tartja vissza. A belépőket árusító irodák azonban óva intik a vevőket attól, hogy ellenőrizetlen jegyekért fizessenek, ugyanis előfordulhat az, hogy egy tikettet többször is eladnak.

„Minden évben elmondjuk, senki se fotózza le büszkén a koncertjegyét, és ne tegye ki a Facebook-ra, mert a rajta lévő QR kód lefényképezésével azt a jegyet már el is lopták. A tolvajnak annyi dolga van, hogy korán kimegy a helyszínre, és az elsők között jut át úgy az ellenőrzésen, hogy a telefonján megmutatja a kódot” – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő szakember.

És ezeket olvastad már?