HŰHA

Életveszélyes helyzetbe keveredett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Bárdosi Sándor úgy döntött, leküzdi az egyik legnagyobb félelmét, és lemerül a cápák közé. Ám előtte egy másik nagy mumusával, a krokodillal is szembenézett az egykori olimpikon.
  • Szerző: ripost

Különféle szakmákban és foglalkozásokban próbálja ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a Sláger TV legújabb, A helyettesítők című műsorában.

Az első adásban két szakma kerül terítékre, így a két jómadár először óvó bácsiként, majd állatgondozóként próbálja ki magát. Utóbbit már nagyon várta Növényi, aki nagy állatbarát, míg Bárdosinak voltak aggodalmai. Különösen akkor, amikor megtudta, hogy a halak etetésekor a krokodilt is meg kell etetnie.

„Arról volt szó, hogy bemegyünk és megetetjük a harcsákat. Úgy mellékesen mondták, hogy ilyenkor Dodo, a krokodil is oda szokott jönni, hogy néhány halat ő is kaphasson. Mikor beléptünk a területére már akkor elkezdtem parázni, pláne mikor megmozdult és elindult felénk. Azonnal feltérképeztem az összes menekülési útvonalat, mert bevallom igencsak meg voltam ijedve” – mondta Bárdosi, akivel ellentétben Növényinek szeme sem rebbent, úgy etette a krokodilt is, mintha egy kedves háziállat lenne.

Az igazi megpróbáltatás azonban csak ezután következett Bárdosinak, aki egyik legnagyobb félelmével, a cápák közé merüléssel nézett farkasszemet.

„Mikor megláttam a ketrecet, amiben le kellett merülnöm, nem lettem nyugodtabb. Ahogy ereszkedtem bele a vízbe, majdnem meggondoltam magamat félúton. Nagyon félelmetesek ezek az állatok és az, hogy mekkora erő van bennük. Végül lemerültem közéjük, és bár vízben voltam, éreztem, hogy levert a víz. Maradandó élmény volt, legyőztem a félelmem” – mondta Bárdosi, aki a megpróbáltatások ellenére nagyon élvezte az állatgondozói munkát. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?