HŰHA

Életveszélyes fogyókúrát hirdetnek Liptai Claudiával

A mûsorvezető nevében megint egy olyan készítményt reklámoznak, ami gyors fogyást ígér, az odavezető út azonban akár halálos is lehet.
  • Szerző: ripost

Újabb nagy fogyást ígérő terméket árulnak Liptai Claudia nevével és arcával. Az orosz weboldal címmel rendelkező portál egy álinterjút is közölt a műsorvezetővel, amiben azt állítják, Claudia az említett terméket használja.

Ez borzasztóan félrevezető: sok jóhiszemű ember azért vásárolja meg a tízezer forintos port, amit vízzel kell összekeverni, mert azt gondolják, egy hiteles ember példája bizonyítja, hogy hatásos.

Ám ez hazugság, ráadásul életveszélyes is. A 'csodaszer' reklámozói ugyanis mínusz 26 kiló fogyást ígérnek egy hónap alatt, aminek feltétele, hogy a fogyni vágyó a kúra időtartama alatt csupán napi egy pohárral ihatnak a porból, ezen kívül semmi mást nem fogyaszthatnak.

Az éheztetés azonban semmi jóra nem vezet, és nagyon nagy veszélyeket rejthet magában.

Claudia azonban tehetetlen, mert az ilyen weboldalaknak rendszerint nincs magyarországi érdekeltsége, így a hatóságok sem tudják lefülelni a forgalmazókat.

A megelőzés nem könnyű, mert nem csak Claudia nevével élnek vissza a gombamód szaporodó weboldalak, hanem Ábel Anita, Dobó Kata, Szinetár Dóra, Pokorny Lia, Kovács Patrícia, Tóth Vera és Tatár Csilla nevét is rossz célokra használják.

És ezeket olvastad már?