HŰHA

Életét kockáztatja fellépéseivel a nagybeteg magyar zenész

Felesége és orvosai is aggódnak Gidófalvy Attiláért, akin februárban őssejtbeültetést végeztek.
  • Szerző: Ripost

 A zenész ugyanis hétvégente legalább kétszer koncertezik a Karthago együttessel, noha nemrég daganatos elváltozást diagnosztizáltak nála és több operáción is átesett.

Bár Gidófalvy Attila már megkapta orvosaitól az engedélyt, hogy közönség elé állhasson, de ő előtte sem várt senki engedélyére. Még az sem zavarta, hogy orvosi maszkban kell végigjátszania a bulit. A zenész egymás után több komoly operáción, például egy őssejtbeültetésen is átesett azután, hogy tavaly egy focimeccsen összeroppant a csigolyája, és ezzel egy időben egy daganatos elváltozást is felfedeztek nála az orvosok. Bár a betegsége súlyos volt, csupán két hónapot töltött karanténban, ugyanis zene nélkül ő bizony nem bírt létezni! Időnként megszökött a szigorú orvosi felügyelet alól egy-egy koncert kedvéért.

"Nagyon nehezen bírtam a karantént, a semmittevést – kezdte %%-nak a legendás gitáros. – Amikor végre megszűnt a szobafogságom, és már csak a maszkot kellett hordanom, rögtön mentem próbálni a Karthagóval, és elkezdődtek a fellépések...

Hogy miket mondott még állapotáról és hogyan bírja a hétvégi bulikat, megtudhatja a %% napilap szombati számából! Keresse az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?