HŰHA

Élete legnehezebb nyara vár Zimány Lindára!

A modellből lett ügyvéd kemény időszakon van túl, és bár néhány napot pihenhetett, dolgos nyár vár rá.
  • Szerző: Ripost

Sikeres félévet tudhat maga mögött Zimány Linda, aki a napokban számot adott a tudásáról. A modellből lett jogász jó eredménnyel zárta az ügyvédbojtári iskola első félévét, de csak egy hajszálon múlt a sikere.

„Szerencsém volt, mert úgy terveztem, hogy csak a vizsga előtti napon nézem át az anyagot, azonban végül rájöttem, hogy ennél azért többet kell készülni rá. Nehezebb volt, mint amire számítottam, de az egyetemi vizsgáimhoz képest gyerekjátéknak tűnt” – árulta el a %%-nak mosolyogva dr. Zimány Linda.

A sikeres vizsga azonban nem jelenti azt, hogy Linda számára elkezdődött a nyár, hiszen a korábbi évekkel ellentétben ezúttal nem jut ideje a pihenésre. Ügyvédbojtárként ez az első nyara, ami szinte kizárólag a munkáról szól majd.

Linda nem bánkódik, mert szereti a hivatását, de nem tagadja, szokatlan számára az új helyzet.  

„A napokban jöttem haza Amerikából, ahol tíz napot pihentem, és ezzel nyaralás szempontjából véget is ért számomra az idei szezon. Ez az első évem ügyvédjelöltként, ezért most apait-anyait beleadok, hogy a maximumot nyújthassam.

Nyaralásról szó sem lehet, de nem bánom: imádom a munkámat, minden nap tartogat valami újdonságot!

Munkaügyben egyébként lehetséges, hogy utazom majd külföldre, de akkor a konferencia termen kívül nem nagyon jutok majd” – mondta Linda.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?