HŰHA

Elege lett az Oscar-díjas magyar producernek, csúnyán kipakolt

Idén februárban még aligha akadhatott Udvardy Annánál boldogabb filmproducer, hiszen a Mindenki címû kisfilmmel elhozhatta az Oscar-szobrot a rövidfilm kategóriában. Az azóta eltelt négy hónapban azonban valami megváltozott.
  • Szerző: Buster

Udvardy Anna a közösségi oldalon adott hangot csalódottságának.

"Elgondolkoztam, hogy érdemes volt-e harcolni és mindent megtenni, hogy idejussak. Amióta hazajöttem az Oscarommal, bajt bajra halmozok.

Rengeteg ember utál, sokan irigyelnek, pedig nincs miért.

Nem kaptam mást, csak ezt a szobrot. Ez csak akkor ér valamit, ha kint maradok. Már a repülőn éreztem, hogy nem jó ez így. Senki nem hitte el, hogy egy Oscar-díjjal a kezemben turistaosztályon utaztam 13 órán át. Azt hitték, hogy szuvenír"

- kezdte keserű posztját a Mindenki producere, aki sokakban csalódott, amióta hazatért a legrangosabb filmes díjjal.

"Teltek-múltak a napok – igen sokan gratuláltak, de sok barátot elvesztettem. Igen sokról kiderült, hogy nagyon jó barát. Magam és a helyzetem nem változott, csak itt áll egy szobor a szobámban. Azóta elvesztettem egy pert is, ami addig úgy nézett ki, hogy rendben volt. Mindenki azt hiszi, milliomos lettem, még az ismerőseim is, pedig nem. Ha kint maradtam volna, akkor igen, de én ilyen lökött vagyok, és a hazámat választottam. Számomra kiderült: nem jó ez így. De hogyan tovább?”

– írta a producer, akit sokan próbáltak jobb kedvre deríteni kommentekben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?