HŰHA

Elege lett a leszbikus magyar színésznő egykori szeretőjének, kitálal!

A fiatal nő úgy döntött, tisztázza az ügye körül felmerült pontatlanságokat, ezért sajtótájékoztatót hív össze.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas bejelentést tett Krencsey Hella, aki nyolc éven át élt együtt az ország egyik legismertebb színésznőjével.

A nő novemberben könyvet adott ki, melyben mindent elárult az éveken át tartó szerelemről, mely fizikai és érzelmi bántalmazástól sem volt mentes.

Hella azóta felvállalta az arcát is a nyilvánosság előtt, ám most úgy döntött, egy nyilvános sajtótájékoztató keretein belül önt tiszta vizet a pohárba.

"Dr. Kiss D. Csaba & Dr. Ütő-Siklódi Zoltán ügyvédek április közepén sajtótájékoztatót tartanak az ügyemben, melyen reméljük MINDEN tisztázódik! A sajtó képviselői hivatalos meghívást kapnak az eseményre, ahol eddig nem publikált információk hangzanak majd el; az olvasóim, követőim pedig a FB és blog által semmiről nem maradnak le... A sajtótájékoztatón én is ott leszek, minden kérdésre válaszolok és fényképek, interjúk, felvételek készülhetnek. Az ügyvéd urak az újságíróknak tényeket, jogi eligazodást, hivatalos papírokat és válaszokat adnak, valamint elmondják, hol is tart az ügy és mi várható... (ès hogy mièrt nem hozhatom nyilvánosságra MÉG a SzínèszNÕ nevét!)" - írta a Facebook-oldalán Hella.

És ezeket olvastad már?