HŰHA

Eldöntötte a magyar sztárszínésznő, jöhet a baba

A Nagy Duett győztese már tizenhat éve alkot egy párt kedvesével, Gáborral, akivel már a családalapítás is napirenden van.
  • Szerző: Ripost

Már tizenhat éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andrea, akit háromszor is eljegyzett a kedvese, ugyanis mindig elhagyta a gyűrűjét. 

A Nagy Duett győztese szerint a szerelmük titka az, hogy minden élethelyzetben támogatják egymást, és együtt fejlődtek az elmúlt évek során.

"Tulajdonképpen mindketten egy váltás ruhával érkeztünk ebbe a kapcsolatba, és mindenünket, amink ma van, azt ketten építettük fel. És itt nem csak az anyagiakra gondolok, hanem magunkra is. Szerintem szerencse, hogy túl voltunk már a húszas éveinken, és tényleg tudtuk, mit akarunk."

Közösen fejlődtünk és fejlesztettük egymást.

"Azt gondolom, hogy a kapcsolatunknak ez is a titka" - mondta el a Best magazinnak a színésznő, aki párjával együtt már nagyon vágyik egy gyermekre. 

"Hogy mikor, azt nem tudjuk, de ha jön a baba, akkor nagy örömmel fogadjuk. Mindketten látjuk már magunkat szülőként, és bízunk benne, hogy mielőbb gyarapodik a család."

Andi lesz a világ legjobb fej anyukája

- jelentette ki a színésznő kedvese, Gábor.

Addig is, míg nem kopogtat a gólya, a pár az élményeknek szenteli a szabadidejét: tavaly Párizsban nyaraltak, idén pedig a Riviérára készülnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?