HŰHA

Elárulta válása igazi okát a magyar sztárénekes

Nyolc év után, tavaly döntött arról az énekes, hogy beadja a válópert. A házassága javíthatatlanul megromlott.
  • Szerző: Ripost

Bebe sokáig nem tudta, hogy mit tegyen, de végül a józan ész döntött, elváltak a feleségével. Többen azt írták, azért ment szét a kapcsolatuk, mert nem született gyerekük.

"Ma is nagyon szeretjük egymást Katával" – kezdte a %RIPOST%-nak Bebe, aki volt feleségével még ma is hetente többször beszél telefonon. "Mindössze arról van szó, hogy nem fért meg két dudás egy csárdában… Képesek voltunk a bolhából elefántot csinálni. Mindenen tudtunk veszekedni! Még olyan apróságokon is, hogy az alma piros vagy fekete. Ezt most kisarkítottam, de tényleg ilyesmin ment a vita. Hiába szerettük egymást, a folyamatos konfliktus megmérgezte a szerelmünket. Nagyon nehéz döntés volt a válás, de ez így nem mehetett tovább" – tárta szét a karját Bebe. "Fogtam a két kutyát, és eljöttem. Ami a legfurcsább, hogy amióta nem vagyunk együtt, barátok lettünk. Ez bevált.”

Adódott a kérdés, válásuk után mennyire nyitott az új szerelemre.

"Nem görcsölök rajta és nem keresem mindenhol" – folytatta Bebe. "De biztos vagyok abban, hogy egyszer csak belém csap a villám, és újra szerelmes leszek!"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?