HŰHA

Elárulta a titkát, így tartja formában magát Vincze Lilla

A Dal zsűritagja elképesztő formában van!
  • Szerző: RIPOST

Vincze Lilla életének szerves része a sport, heti három alkalommal jár edzeni, az eredmény pedig magáért beszél. Az énekesnő irigylésre méltó formában van, ez pedig nem csak az egészsége megőrzése miatt fontos számára, hanem a színpadi megjelenése miatt is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„A sport az életem része! Heti háromszor járok funkcionális edzésre, amit egy nagyon kedves barátom, Judit tart. Eszméletlen jó ott a hangulat, ráadásul nagyon változatos gyakorlatokat csinálunk, közben pedig szuper zenék szólnak. Általában gimnasztikázunk, labdával, kötéllel végzünk feladatokat, illetve köredzéseket csinálunk. Olykor nagyon kemény tud lenni, de minden pillanata megéri!” – kezdte a -nak Lilla. A Dal mosolygós zsűritagja szerint fontos, hogy formában tartsa magát, ráadásul a sport átlendítette élete egyik legnehezebb időszakán is.

Fotó: Vincze Lilla

„Kevesen tudják, de én hét hónaposan jöttem a világra, és abban az időben kérdéses volt az is, hogy egyáltalán életben maradok-e, de egy őrangyal vigyázott rám! Emiatt azonban sokáig küzdöttem súlyproblémával, képtelen voltam hízni, sajnos nagyon vékony lány voltam. Miután a szüleim már mindent megpróbáltak, de nem jártak sikerrel, egy orvos azt tanácsolta, hogy kezdjek el sportolni. Mondhatni megmentette ezzel az életemet!” – árulta el Lilla, aki fiatalokat megszégyenítő kondiban van azóta is, ez pedig rajongóinak is feltűnt. Az EMeRTon-díjas énekesnő ráadásul még egy érdekességet is megosztott lapunkkal. Mint kiderült, a zenekara is rendkívül fitt emberekből áll: a dobosa erőemelő, fuvolása pedig falat mászik szabadidejében.

Fotó: Vincze Lilla

 

És ezeket olvastad már?