HŰHA

Együtt ünnepeltek, közös fotón mosolyog Hódi Pamela és Berki Krisztián

A két sztár között nem volt túl felhőtlen a viszony az elmúlt években, azonban gyermekük érdekében félretették a nézeteltéréseiket.
  • Szerző: Ripost

Ritka pillanatot örökített meg a kamera, ugyanis évek óta nem fordult elő, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztán egy fotón szerepeljenek, ráadásul mosolyogva. Most azonban Berki rendesen felkavarta az állóvizet, ugyanis egy olyan képet tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen Pamela és a családja is látható. Ennek apropója pedig nem más volt, mint közös gyermekük, Nati.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A kislány a napokban ballagott el az óvodából, szeptembertől már iskolás lesz, ezt pedig méltó módon ünnepelték meg a szülők.

„Hogy mi a kulcsszó ebben a képben? Elárulom! A gyerek! Lehetsz bárhol a világon, lehet bármilyen a gondolkodásod, az érzésed, a szíved, elválaszthatnak egymástól világok, gondolatok, érdekek, anyagi javak, korosztálybeli különbségek, de a gyerek mindig és mindenekfelett áll. Összehoz egy mosolyra, egy csipetnyi boldog pillanatra, egy kézfogásra, egy ölelésre” – írta a fotóhoz Berki.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?