HŰHA

Egy korszak lezárult, eldőlt Benkő László sorsa

Mint egy valódi rocksztár, úgy hagyta el a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáját a legendás zenész.
  • Szerző: Bati

Nyoma sem volt annak, hogy kedden vettek le Benkő László májáról négy rosszindulatú daganatot. Nincsenek fájdalmai, és le nem hervad a mosoly a szájáról.

A Kossuth-díjas zenész arról beszélt a %RIPOST%-nak, hogy június óta most először képes őszintén nevetni. Pedig csakis orvosa sürgetése miatt feküdt be kedden a kórházba Benkő László, ő ugyanis várni akart a műtéttel az Omega decemberi nagykoncertjéig. Jól tette, hogy a szakemberekre hallgatott, hiszen szerda reggel már hálásan köszönte meg orvosának, hogy rábeszélte a műtétre. Úgy érezte reggel, mintha egy csodálatos álomból ébredt volna fel, ami után megszabadult a lelkét hónapok óta nyomasztó negatív gondolatoktól.

Újra szabad embernek érzem magam, mint egy madár, akit kiengedtek a kalitkából

– mondta boldog mosollyal Benkő László. „Június óta, amikor kíméletlen őszinteséggel az arcomba mondta a doki: maga rákos, rengetegszer lepergett előttem az életem, voltak depressziós gondolataim és egyfolytában bennem volt az a nyomasztó érzés, hogy ebbe bele is halhatok."

Hogy mire kell vigyáznia műtét után Benkő Lászlónak, és kell-e kórházba mennie-még, azt megtudod a %% napilap csütörtöki számából. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?