HŰHA

Éden Hotel - Loki lemond tízmilliós nyereményéről

Hosszú hónapokon át tartó taktika eredményeként, múlt pénteken végül Loki-Barbara párosa lett az Éden Hotel győztese. A lány lakást vásárol majd a fejenként tízmilliós nyereményből, Loki viszont meglepő kijelentést tett a Borsnak.
  • Szerző: Ripost

Éden Loki közölte, lemond a több milliós nyereményről özvegyen maradt édesanyja javára. "Én a pénzt úgy, ahogy van, odaadtam az édesanyámnak.

Egyrészt nekem nincs rá szükségem, másrészt szeretném neki megköszönni mindazt, amit kaptam tőle

- nyilatkota a Borsnak győzelme után Loki, aki a mai napig egy fedél alatt él anyukájával. "Soha nem hagynám magára, édesapám halála óta az eddiginél is jobban próbálok rá odafigyelni" - tette hozzá az Éden Hotel győztese, akivel ellentétben párja, Éden Barbara már tudja, mire költi a húszmilliós nyeremény másik felét.

A válogatáson meg sem fordult a fejemben, hogy ezt az összeget egyszer tényleg a kezemben tarthatom, én azért jelentkeztem, hogy szerepelhessek egy műsorban, ami gyerekkori álmom volt.

Tehát, mivel egyáltalán nem számítottam erre a pénzre, olyan, mintha nem is lenne, mégis alaposan meg fogja változtatni az éle­temet. A szerelmemmel veszünk egy lakást" - árulta el a lapnak az Éden Hotel harmadik szériájának milliomosa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?