HŰHA

Eddig bírta, kitálalt Dévényi Tibi bácsi a fesztiválbotrányról!

A legendás lemezlovasról a napokban azt állították: pénteken hajnalban megdobálták, majd elkergették az alsóörsi Harley-fesztiválról. Dévényi Tibi bácsi most tiszta vizet öntött a pohárba.
  • Szerző: Ripost

Dévényi Tibi bácsi azt állítja, kacsa a hír, őt igenis imádták a Rock Arénában.

Napok óta nevet az ország Dévényi Tibi bácsin egy technikus rossz döntése miatt. A lemezlovas az interneten olvasta, hogy péntek hajnalban megdobálták fellépése közben, majd elzavarták a színpadról az alsóörsi Harley-fesztiválról.

Ezt egy idősödő motoros mesélte lelkesen egy videóinterjúban, amely futótűzként terjedt a neten. A férfi szerint Tibi bácsi azzal rúgta el a pöttyöst a kemény srácoknál, hogy lejátszotta Kis Grófo egyik slágerét. A retró lemezlovas azonban máshogyan emlékszik a történtekre, kikéri magának, hogy ilyesmit állítottak róla! Három nap bosszankodás után úgy érzi: itt az ideje helyretenni a dolgokat. Mint mondja, pályafutása alatt még soha nem volt arra példa, hogy valahol kudarcot vallott volna, kifütyülték vagy pláne elüldözték volna a helyszínről – mindenhol szeretettel fogadják.

"Örülök, hogy van legalább valaki, aki veszi a fáradságot és megkérdez engem is!

Nagyon rosszulesik, hogy ilyesmi terjed rólam, ez hitelrontás. Nem perelek, mert öreg róka vagyok, de tisztázzuk: egy árva szó sem igaz az egészből!

Ez a dolog csak annak a fura figurának az emlékeiben él, aki a videóban beszél, de a valósághoz semmi köze sincs! Ha olyan sz*r lennék, nem hívnának vissza már a nyolcadik éve…”

– háborgott Dévényi, aki hatalmas sikernek könyvelte el a péntek hajnali fellépést.

Óriási bulit csaptam, mint általában, majd az utolsó szám után szépen lejöttem a színpadról, és már a kocsiban ültem, amikor meghallottam Grófo slágerét.

Annyi történt, hogy a technikusom éppen pakolt, és csak azért indított el egy nótát, hogy ne legyen csend a színpadon. A Nézését meg a járását (Szegény vagyok, szegénynek születtem) című dal akadt be neki...

– panaszolta a lemezlovas, akinek szavait a fesztivál egyik szervezője is alátámasztotta. Mi több, az is kiderült, hogy a technikus miért éppen Grófót találta abban a pillanatban a legjobb választásnak.

Hogy Tibi bácsi mit mondott a férfiról, akinek a botrány köszönheti, és hogy indít-e pert hitelrontás miatt, az kiderül a hétfői %% napilapból!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?