HŰHA

Ebben a luxuskórházban születtek meg George Clooney ikrei

Nem spórolt George Clooney felesége és gyerekeik kényelmén, a világ legelőkelőbb szülészetén viselték gondjukat.
  • Szerző: The_M

Kedden megszülettek George és Amal Clooney ikrei, és Ella, illetve Alexander már életük első másodperceiben megtapasztalhatták, hogy milyenek a sztárcsemeték mindennapjai. George ugyanis mélyen a zsebébe nyúlt, hogy családja a legjobb szakemberek felügyelete alatt és a legnagyobb kényelemben legyen.

Amal a londoni Chelsea és Westminster Kórház Kensington-szárnyában adott életet az ikreknek. A klinika ezen osztályát a szülészetek Rolls Royce-aként emlegetik az elképesztő luxus és profizmus miatt.

A galériáért kattints a fotóra!

A magánkórtermek éjszakánként nagyjából 3 millió forintba kerülnek, és nemcsak orvosilag tökéletesen felszereltek, de egy hotel- lakosztálynak is beillenek. Emellett olyan extrák járnak a kismamáknak, mint a több ezer tévécsatorna, a wellnessrészleg, a 24 órás bábaszolgálat, a masszőrök, a korlátlan lazacfogyasztás vagy a 25 ezer forintos pezsgők, hogy a rokonok megünnepelhessék a babák érkezését. De természetesen a legfontosabb, hogy Anglia legjobb orvosai praktizálnak az intézményben. Többek közt Katalin hercegné nőgyógyásza is itt dolgozik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?