HŰHA

Durvul a helyzet: Jáksó visszaszólt a róla posztoló Balázsnak

A műsorvezetők a múlt héten estek egymásnak, amikor Jáksó László kijelentette, hogy Sebestyén Balázs nem is olyan vagány, mint mutatja.
  • Szerző: Ripost

Szintet lépett a rádiós sztárműsorvezetők viszálykodása. Az 51 éves Jáksó László január elején tért vissza az éterbe a Sláger FM reggeli műsorának vezetőjeként, és múlt héten nem kímélte a műfaj veterán trióját, azaz a Rádió 1 ébresztőcsapatát, az élen a 42 éves Sebestyén Balázzsal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pitrolffy Zoltán

„Amikor a Class FM-en együtt dolgoztunk, akkor szerintem még csak kicsit utálták egymást, aminek én a tanúja voltam. Lehet, azóta megbékéltek, de sokkal inkább azt gondolom, ezt csak eljátsszák. Egyedül Rákóczi ér ott valamit. Szerintem kamuznak arról, hogy reggelenként lazán, vidáman beszélgetnek és megbűvölten hallgatják Balázs elméleteit” – magyarázta Jáksó, aki idejétmúltnak és unalmasnak minősítette a Balázsék címmel készülő négyórás műsort.

Balázs négy napig bírta szó nélkül, a közösségi oldalán válaszolt, mivel éppen Nepálba tart, ezen a héten társai, a 49 éves Rákóczi Feri és a 49 éves Vadon Jani birtokolják a Rádió 1 támadás alá vett reggeli műsorának mikrofonját.

„Mi nem először éljük át ezt. Jó, ha tudjátok, a baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok! Hogy vagytok, hogy ennyien szerettek minket és az, hogy minden reggel ennyien hallgattok Bennünket! Ez sokakat zavar, sokan szeretnék, ha ez máshogy lenne! Viszont ezt nem mi és nem is más fogja eldönteni! A hallgató szabadon választ és oda teker, ahova szeretne! Nektek is azt üzenjük, hogy ne higgyetek el mindent, tanuljatok meg olvasni a sorok között! Biztos, hogy a következő napokban, hetekben megint olvashattok rólunk újabb hangulatkeltő, gerjesztő, lejárató irományokat, de mi bízunk bennetek” – fogalmazott Balázs.

Jáksó szerint az üzenet egyenesen neki szólt.

„Azóta nevetek, amióta valaki elküldte nekem ezt a kis puffogást. Az van benne, hogy tanuljunk meg olvasni a sorok között, akkor hajrá, kezdjük! Közli, hogy a rajongói a hibásak, nem ő. Szép. Azt, hogy mi, nagy kezdőbetűvel írja, ami sokat elárul arról, hogyan gondolkodik” – reagált a Blikk megkeresésére Jáksó László. „Hibáztatja a sajtót, a saját hallgatóit. Mit állítottam én? Hogy hamis kép az, hogy ő bátor, vagány műsorvezető lenne. Erre válaszul kaptunk egy kis nyafogást, amelyben a nevemet sem meri leírni, nehogy kikapjon a főnökeitől. Nem akartam én ennél többet közölni, csak ezt. Köszönöm, hogy az állításaimat volt kedves alátámasztani. Ideje lenne, hogy a közönség végre olyannak lássa őt, amilyen valójában” – mondta Jáksó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?