HŰHA

Durván visszaszólt Norbinak a sztárséf: ezt gondolja Laci bácsiról

Benke Laci bácsi betegsége kemény indulatokat váltott ki a magyar sztárokból, és senki sem rejti véka alá a véleményét.
  • Szerző: Ripost

Benke Laci bácsi nemrégiben kórházba került, és Norbi szerint ez a szakács szidalmazóinak lelkén szárad. Felháborodásának szombaton Facebookon adott hangot.

Az elmúlt hetekben a csodás internetes publikációk, a divatos gasztrobloggerek aljasan összevágott videókkal és ocsmány, becsmérlő kritikákkal támadták a házias, egyszerű, vidám főzés Atyját, a szakács Világbajnokot

– írta indulatosan a fitneszguru. Persze ezt a "gasztrobloggerek" sem hagyhatták annyiban, Fördős Zé egy hasonlóan indulatos bejegyzésben védte meg saját igazát, de először jobbulást kívánt Laci bácsinak.

"Laci bácsinak mielőbbi jobbulást kívánok, remélem hamar meggyógyul. Bár ő maga azt nyilatkozta, hogy elsősorban a veséjével kapcsolatos probléma miatt feküdt be, ha az állapotát az őt körülvevő mostani felhajtás és az én személyes véleményem is rontotta, akkor azt én tényleg sajnálom."

Majd úgy folytatta, hogy korábban valóban véleményt formált Laci bácsiról...

"Azt állítottam többek közt, hogy az ételek, alapanyag-párosítások, technológiák nem felelnek meg egy csomó mai elvárásnak. Mint ahogy azt is, hogy Benke Laci bácsival amúgy semmi bajom, a gasztronómia világa egy szabad hely és ettől izgalmas."

Szerinte Norbi féligazságokat írt, majd hozzátette, hogy ő nem olyan "homárzabáló gasztroblogger", mint ahogy azt a fitneszguru gondolja:

"Azt üzented, tanuljak meg főzni. Ha tudnád, hogy én hogyan főzök, akkor azt is tudnád, hogy soha nem konfitált biokacsát sütögetek, hanem előszeretettel foglalkozom azokkal a témákkal, amik most a szemedben pont értékesek lettek: az egyszerű alapanyagokkal, és a hétköznapi magyaros kajákkal. Elég sok receptemben épp a retrónak gondolt magyar ételeket főzöm meg."

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?