HŰHA

Durván megviccelték rajongóikat a magyar sztárok, ezt tették!

A három híresség jól átvert mindenkit bolondok napja alkalmából, ám a követőik ezt nem bánták, kedvenceikkel együtt nevettek.
  • Szerző: ripost

Alaposan megviccelték a rajongókat április elseje kapcsán a magyar sztárok! A hírességek különféle vicceket eszeltek ki, bízva abban, hogy így megtéveszthetik a követőiket.

A sort Hajdú Péter kezdte, aki hétfő reggel jelentette be az Instagram-oldalán, hogy sötétbarna haját szőkére festette. A szöveghez képet is mellékelt, amelyen nagyon valósághű a változás, ám a kommentelők zöme hamar rájött, hogy mindez vicc, és a műsorvezető valószínűleg csupán egy telefonos effekttel módosította a frizuráját.

 

Persze, akadtak hiszékeny hozzászólók is, akik megdicsérték kedvencüket, aki szerintük világos hajjal sokkal fiatalosabb benyomást kelt.

Csonka András a Mónika-showból ikonikussá vált vámpír Ágnessel készített összemontírozott fotót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

"Mivel megzsaroltak, hogy nyilvánosságra hozzák a szertartáson készült fotókat, jobbnak láttam, ha ezt inkább én teszem meg. Igen, a 90-es években 2 évig nős voltam. Ági érzékeny, finom lénye rabul ejtett" - írta a színész, aki előszeretettel parodizálja az asszonyt.

Hosszú Katinka idén is előadta a szokásos április elseji poénját, bejelentette a közösségi médiás visszavonulását.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

"Így döntöttem, hogy letörlöm az összes közösségi oldalamat a mai napon. Köszönök mindent! Sziasztok!" - írta az úszónő, aki hiába viccel ezzel évek óta, még mindig van, aki elhiszi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?