HŰHA

Durván meghízott Damu Roland!

A színész súlyos magánéleti problémákkal küzd hónapok óta. Feleségével megromlott a kapcsolata, a házassága zátonyra futott, ráadásul születendő kisbabája sorsa is kérdéses. Talán a lelki válság okozhatta nála a szembetûnő hízást.
  • Szerző: T.B.

A színész állapotos felesége, Edina annyira kikészült az elmúlt hetek durva botrányaitól, hogy összeesett, kórházba kellett szállítani. Szerencsére már jobban érzi magát, de mivel veszélyeztetett terhes, fokozottan ügyelnie kell az egészségére. Az asszony állítása szerint Damu Roland többször megalázta őt, sőt, kezet is emelt már rá. A színész cáfolta, hogy bármikor is bántotta volna nejét.

A legfrissebb hírek szerint a házaspár valamelyest rendezte kapcsolatát, bár hozzátették: a szerelem elmúlt, de születendő gyermekük érdekében törekednek a kiegyensúlyozott viszonyra.

Talán ezek a kínos problémák okozták Damu hízását is. Nemrég felkerült a Facebookra egy fotó, melyen rá sem lehet ismerni a Jóban Rosszban egykori sztárjára. Elképzelhető, hogy stresszevésbe menekült!

A képen egy színdarabhoz öltözve látható Damu, kollégái társaságában. Bízzunk benne, hogy komolyan gondolják a békülést Damuék, nyugalom és szeretet várja majd kisbabájukat.

És ezeket olvastad már?