HŰHA

Durván kiosztotta kritizálóját Horváth Éva

Vajon kinek van igaza? A magáról folyton képeket posztoló hírességnek, vagy a rajongóinak, akik szerint kezdi túlzásba vinni a fotózást?
  • Szerző: EJ

Horváth Éva épp az El Caminón zarándokol, a több száz kilométer alatt azonban képtelen letenni a telefonját. A túra eredetileg a lelki feltöltődésről és a meditálásról szól, de már hosszú évek óta nem csak vallásos emberek teszik meg az utat, hanem a kihívásra vágyók is.

A modell vasárnap indult biciklivel Franciaországból, azóta már négy képet is posztolt közösségi oldalára. Legutóbbi fotóján egy pónit simogat, ez pedig néhány kommentelőnél kiverte a biztosítékot.

Volt, aki plázacicának nevezte, de akadt olyan is, aki durván beszólt Évának, miszerint a zarándoklat nem erről szól.

Az igazi zarándoklat elvonulás, és egyben erőfeszítés is önmagunkért. Nem Facebookon posztolás a legújabb sportszerkóban, kedves Éva. Bár igaz, a címlapra így is lehet felkerülni, ha már mást nem tudunk villantani a dekoltázson kívül, ugye?

És bár a túra a lelki megnyugvásról szól, Horváth Éva jól felidegesítette magát, és válaszolt a támadásra.

Valaki zarándokol, valaki nem, valaki gyalog megy, valaki nem, valakit érdekel a Facebookom, valakit pedig nem! Nem kell nézned az oldalt, ha nem tetszik!

 

Mások azt nehezményezték, hogy az emberek már rég nem a zarándoklatot látják az El Caminóban, csak a kihívást, ezt vetítették rá Horváth Évára. Hogy a modell megfogadja-e a tanácsokat, és inkább belülre figyel majd a külvilág helyett, az hamarosan kiderül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?