HŰHA

Durván beszóltak Molnár Anikónak: Egy dagi nulla vagy!

Az egykori Nagy Õ már évek óta a saját vállalkozásában dolgozik, mégis ugyanúgy kap hideget-meleget, mint régen.
  • Szerző: Ripost

Csúnyán megsértették Molnár Anikót a minap, mikor egy férfi megjegyzést tett a múltjára. A felháborító sorokat maga Anikó osztotta meg a Facebook-oldalán, miután érthető módon érzékenyen érintették a férfi sértő szavai.

"Egy magyar "sportember" tollából. Most kaptam. Csak, hogy mindenki megtudja, milyen emberek élnek körülöttünk, kik oktatják gyerekeiteket... Fals, hazug világ van, melyet az effélék uralnak... És ez egy férfi... állítólag... az én szememben akkor FÉRFI egy férfi, ha tiszteli a női nemet. Ellenkező esetben egy sötét impotens f*sz... (Lassú voltál gyökérke, gyorsabban kellett volna tiltanod...)" - írta Anikó, majd bemásolta a férfi róla írt sorait is. 

"A szememben egy dagi nulla vagy...egy igénytelen, magától eltelt földi lény (bár ez lehet nem is biztos), akin átgyalogolt (...) a fél celebvilág, a másik fele meg most készül rád... Nyugi, annyit vetetsz ki magadból és annyit tetetsz be, amennyit csak akarsz, semmin nem változtat...

A sportnak meg te nem árthatsz ahhoz kis ember vagy s az is maradsz...

Anikót rögtön megnyugtatták a barátai, szerintük nem érdemes más véleményével foglalkoznia, az egykori hírességet azonban láthatóan mélyen érintették a férfi keresetlen szavai.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?